Купуй три товари за ціною двох
Акція* діє з 10 по 19 травня включно. Під «1+1=3» мається на увазі надання знижки, що дорівнює сумі вартостей кожного 3-го товару зі списку Акційних товарів категорій «Одяг» та «Взуття», відсортованих у порядку зменшення їх вартостей. Знижка може додаватись до сезонних знижок, які вже діють на акційний товар (якщо розмір такої сезонної знижки не перевищує 30%). Не беруть участь товари «Краща ціна» та Подарункові Картки. Не використовуються бонуси Клубної Програми «ATHLETICS».
Увага! Якщо замовлення буде розділено на декілька (в разі знаходження товарів на різних складах), акційні знижки, на жаль,
не будуть застосовані.
* Акція діє у період з 10.05.2024 по 19.05.2024 включно в магазинах ТОВ «АТЛЕТІКС» (далі – магазини) та в інтернет-магазині athletics.ua. Під «1+1=3» мається на увазі надання знижки, що дорівнює сумі вартостей кожного 3-го товару зі списку Акційних товарів у чеку, відсортованих у порядку зменшення їх вартостей, за умови купівлі одним чеком. При розрахунку за покупку Акційних товарів бонуси Клубної Програми «ATHLETICS» не можуть бути використані в рамках даної Акції. Знижка може додаватись до сезонних знижок, які вже діють на акційний товар (якщо розмір такої сезонної знижки не перевищує 30%). Знижка не розповсюджується на покупку Подарункових Карток «ATHLETICS» та товарів, що беруть участь в акції «Краща ціна». Детальні умови Акції, перелік Акційного товару та правила визначення в чеку кожної третьої одиниці Акційного товару з метою визначення загального розміру Акційної знижки дізнавайтесь у куточку покупця в магазинах та за посиланням. Кількість акційних товарів обмежена. Товари для спорту та активного відпочинку.